Ons spuitwerk:

Uw geliefde eend, strak in de lak

2CV Spuitwerk

Het kan voorkomen dat door parkeerschade, steenslag, krassen, roest of ouderdom uw 2cv lakschade heeft opgelopen. Dit willen wij graag voor u in orde maken. Wij zien het spuitwerk van uw klassieker misschien wel als een van de belangrijkste werkzaamheden binnen het reparatie en restauratie proces. Het oog wil natuurlijk ook wat. 

Charleston Restauratie beschikt over ruime ervaring in autospuiten, met name het spuiten van de ‘Lelijke Eend’. Ervaren autospuiters die exact weten hoe ze uw geliefde auto moeten aanpakken. Kleur is van essentieel belang en bepaalt het totaalbeeld van uw Citroen 2cv. Of u nu voor de traditionele kleuren gaat, of voor een kleur naar wens? Charleston Restauratie kan het allemaal voor u doen!

Lakschade repareren

Naast uw gehele Citroen 2cv overspuiten kunnen wij ook onderdelen van uw auto repareren en opnieuw spuiten. Op deze manier hoeft u de beschadigde onderdelen niet te vervangen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u het verschil met een nieuw onderdeel niet ziet.

Ook kunt u altijd contact met ons opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw Citroen 2cv of onderdelen daarvan.

Onze spuittechniek

Is uw Deux Chevaux toe aan een spuitbeurt? Geen probleem. Wij nemen u geliefde auto mee naar onze daarvoor bestemde spuitcabine om ervoor te zorgen dat uw 2cv weer strak in de lak komt te staan. Bij Charleston Restauratie weten wij dat het verkrijgen van een goed spuitresultaat afhankelijk is van de kwaliteit van de lak, primers en een spekgladde voorbewerking.

2CV spuitwerk

Het gebeurt niet vaak maar het kan voorkomen dat de traditionele kleuren van uw 2cv niet helemaal meer bij u passen, of een gedeelte van de lak is beschadigd. Geen probleem. Wij spuiten uw auto helemaal naar wens. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van auto’s en zorgen voor een perfect afgewerkt uiterlijk.

Lakschade? 

Hoe uw 2cv lakschade ook is ontstaan, Charleston Restauratie herstelt lakschade aan uw carrosserie, bumper of ander onderdeel vakkundig. Neem vrijblijvend contact met ons op.