Onderhoud van de lak

tot aan de techniek

2v Onderhoud

Onderhoud van een auto is enorm belangrijk en die van een eend in het bijzonder misschien nog wel extra belangrijk. Alles draait natuurlijk om het in stand houden van uw eend. Samen met u bekijken we welk specifiek 2cv onderhoud bij u van toepassing is. Is het een reguliere onderhoudsbeurt, of moet er meer gebeuren. Uiteraard helemaal op basis van uw wensen. Wij hebben de meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor u op een rij gezet.

2cv Chassis en Ophanging

Dit blijft een van de belangrijkste onderdelen van uw eend. Een onderdeel dat niet heel veel onderhoudsaandacht nodig heeft, maar eens in de zoveel tijd wel moet worden getectyleerd. Het komt vaak voor dat bij een Eend het chassis al vervangen is. Toch kan het voorkomen dat verschillende exemplaren onbehandeld zijn. Het is dan een kwestie van tijd totdat dat chassis ook vervangen moet worden. Laat ons eens een kijkje nemen naar het Chassis van uw auto.
Heeft u problemen met het chassis en de ophanging van uw 2cv? Laat het ons gerust weten zodat wij uw 2cv in volle glorie kunnen herstellen en u weer veilige kilometers kunt maken.

2cv Carrosserie

De 2cv carrosserie is net zoals de ophanging een bijzonder onderdeel van de Eend. De carrosserie is het koetswerk van uw Deux Chevaux. Het stijve frame maakt de carrosserie onverwacht sterk. Een prachtig en uniek ontwerp staaltje, maar belangrijk dat de integriteit van deze constructie intact blijft.

Wij kijken graag naar uw Eend om de staat van de 2cv carrosserie te bepalen. Gaat het alleen om roestpreventie, of moet er laswerk aan te pas komen? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor het inplannen van een onderhoudsbeurt.

2cv Remmen

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Net als alle andere onderdelen van uw auto hebben ze last van slijtage. Doorrijden met versleten remmen kan leiden tot onnodig dure reparaties en is daarnaast zeer gevaarlijk. In de loop der tijd zijn bij veel Eenden de trommelremmen vervangen door schijfremmen. Of uw eend nog de ouderwetse trommelremmen heeft of de schijfremmen? Wij kijken ze graag voor u na.

Neem contact met ons op

Is uw 2cv aan een onderhoudsbeurt toe? Charleston Restauratie staat voor u klaar. Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilige en verkleint u de kans op autopech. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.